Budincă de melcişori cu brânză de vaci

de ionix in Dulciuri, 23 Noi 2010 | 11828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g melcisori
  • 500 g branza de vaci mai grasa si putin sarata
  • zahar dupa gust (cam 150 g)
  • 3 plicuri cu zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 7-8 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budincă de melcişori cu brânză de vaci:

se fierb melcisorii al dente si apoi se dau printr-un jet de apa rece.

Peste paste radem branza, punem jumatate din cantitatea de coaja de lamaie, zaharul vanilat si zaharul.

Batem 6 oua si le punem peste paste. Amestecam usor pana se omogenizeaza, dar fara a faramita melcisorii.

Luam un vas de yena, ungem cu unt si tapetam cu pesmet.

Turnam compozitia cu melcisori si punem deasupra doua oua batute cu putin zahar. presaram ci restul din coaja de lamaie si dam la cuptor la foc mic.

Lasam pana incepe a se rumeni si apoi servim pudrand cu zahar.

Se serveste atat calda cat si rece.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budincă de melcişori cu brânză de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (35)

mena29 1

24.11.2010, 22:48

Suuuper buna,pacat ca-i veche

nadina73 1

25.11.2010, 00:03

bune de tot ,ne plac si noua tare mult

ionix 1

25.11.2010, 11:21

@Mena... nu merge... ajungi la spital

@Nadina... data viitoare fac dupa reteta ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere si vin alb